Călătorie inițiatică în Dobrogea 17- 19 martie

Va invitam intr-o calatorie dedicata vindecarii si regenerarii alaturi de psihologul si parapsihologul Stelian Chivu;
Organizator: Radio GAIA Romania
Perioada: 17-19 martie, 16-18 iunie

Va invitam intr-o călătorie inițiatică în Dobrogea, in care ne propunem sa daruim si sa primim cu bucurie iubire si vindecare.

Avem o ocazie in plus pentru a darui respect si iubire fata de natura, fata de Mama Pamant care ne-a dat viata si care ne sustine mereu neconditionat, atunci cand vom ajunge in muntii Dobrogei, cei mai vechi din Europa.

Avem o ocazie in plus de a darui multumire pentru tot ceea ce avem, indiferent cat de putin ni se pare ca avem si nu in ultimul rand, iubire si iertare pentru noi insine, indiferent cat de mult ne-am gresit.

Aceasta ocazie se numeste PIRAMIDA DUBLA SUSPENDATA cu peste 200 de mii de cristale, construita chiar de Stelian Chivu in propria sa curte din Galati:
– ne poate ajuta la echilibrarea campului nostru magnetic;
– ne poate aduce vindecare, resetare, reprogramare si reintinerire; – ne ajuta sa transformam orice dezechilibru in echilibru pentru ca acest dispozitiv are energie de tip zero.

Ce este ENERGIA DE TIP ZERO?
“Marea majoritate a cailor de vindecare folosesc pentru echilibrare si vindecare cele doua tipuri de energii: yin si yang. Cand avem un exces de energie yang, vindecarea se produce prin echilibrarea cu energie de tip yin si invers. Piramida dubla suspendata vine cu un nou tip de energie: energia tip 0, resetand astfel orice program de dezechilibru.”

Stelian este psiholog si parapsiholog si face de peste 20 de ani tratamente prin terapii alternative: fie cu ajutorul cristalelor, fie prin intermediul unor dispozitive de încărcare şi echibrare energetică, dar şi bioterapie şi vindecări reconective. A adunat mii de cristale şi diamante, vechi de milioane de ani.

„Piramida este ca o psihoterapie care reuşeşte să plieze, să descarce şi să îi ofere celui care o foloseşte exact energia de care el are nevoie. Aici nu vorbim de mintea umană a unui medic, a unui psiholog, ci pur şi simplu vorbim despre inteligenţa mamei natură şi ştim că aceasta niciodată nu greşeşte. Iată de ce această piramida poate fi un ajutor de nădejde şi pentru medic, dar şi pentru psihoterapeut”.

Asa ca in martie si iunie putem face o calatorie dedicata iertarii, vindecarii si echilibrarii de sine. Si nu putem incepe decat multumind pentru aceasta oportunitate.

Inscrieri si informatii la telefon 0727705126;
Excursia are loc daca pana la data de 10 martie se strang 16 persoane. Numarul maxim de participanti: 20.

Costul programului: 200 lei

Servicii incluse in program:
Vineri si sambata: tratamente in Piramida dublă din cristale din Galați – dupa programari;
Duminica: in calatoria prin tinuturile dobrogene vom face o meditatie de conectare cu Sfinxul cu doua fete; asemanator celui din Bucegi, sfinxul dobrogean si-a atras deja denumirea populara de “vindecător” ; vom vizita Mânăstirile Cocoș, Saon si Celic Dere.

Servicii neincluse:
Transportul – este individual;
Cazare si masa la cerere, cel mai probabil la Mănăstirea Vladimireşti;

Va asteptam cu drag ♥ !

#vindecare #dobrogea #galati #piramidadecristale #stelianchivu #radiogaiaromania #tabara #romania #tabaraspirituala #meditatie #bucharest #tabaraspirituala #radiogaia #nature #elementelenaturii #spiritualitate #yoga #dezvoltarepersonala #autocunoastere #calatoriiinitiatice #calatoriispirituale #calatoriileradiogaia