Egipt: În căutarea Comorii Interioare, cu Sara Indigo

Egipt: In Cautarea Comorii Interioare, cu Sara Indigo si Radio GAIA

PARTICIPĂ în această călătorie… dar mai ales în viața ta.

Vă invităm într-o expediție de 15 zile în Inima Egiptului Antic atât pentru experiența de reamintire și reconectare cu Spațiul Sacru Interior cât și pentru dezvăluirea comorii ascunse în acest sanctuar lăuntric.

Se poate întâmpla fără să ne dăm seamă că unele călătorii exterioare se ne ajute să găsim drumuri interioare. Însă ce frumos dacă tot acest proces decurge conștient.

Dacă ești în căutarea acestui spațiu magic din interiorul propriei tale ființe, vino cu noi în Egipt, într-o experiență unică, mai aproape de secretele faraonilor și ale piramidelor. Vom avea două ore de meditație privată în Marea Piramidă și în alte locuri sacre, “prin care vom încerca să transformăm conștiința și energia de bază, nerafinată într-o energie subtilizată, într-o conștiință elevată cu strălucirea aurie alchimică a Spiritului”.

Aplicatiile practice in aceste locuri sacre ne vor conduce în tot acest proces de regăsire și transformare, ne vor deschide uși secrete către un esoterism străvechi, practicat înaintea perioadei dinastice. Ne vom familiariza cu khemitologia, o știință mai puțin cunoscută ce studiază o civilizație foarte evoluata atât tehnologic cât și spiritual ce a trăit pe teritoriul Egiptului de astăzi și nu numai; din termenul Khemit, tradus ca “pământul negru”, și care reprezintă denumirea Egiptului de altădată, derivă de fapt și termenul Alchimie, procesul de transmutare a energiei vitale către scopul ei suprem: Conștiința Divină.

Ne vom întâlni în această călătorie și cu tradiția sufi transmisă din generație în generație de către păstrătorii intalepciunii din Egipt, ne vom întâlni cu o istorie nescrisă, dar peste toate, cu ființa pe care avem nevoie cu adevărat să o cunoaștem: noi înșine. Ne reamintim că “Iubirea este Alchimia Alchimiei. Ea poate transmuta pământul într-o comoară de semnificații”. (Shams din Tabriz)

Vom vizita Cairo, Giza, Memphis, siturile de piramide de la Abu Gharab, Abu Sir, Saqqara (galeriile subterane Serapeum), Dahshure (camerele acustice de vindecare), ruinele vechii capitale Akhetaton de la Amarna, templele Abydos și Dendera, templele de la Luxor și Aswan, mormintele din Valea Regilor, șase zile de croazieră pe un vapor de 5*, vom petrece o noapte în deșert (Baharia Oasis), două ore de meditație privată în Marea Piramidă și în alte locuri sacre, vom participa la workshop-uri alături de Sara Indigo, vom beneficia de ghid egiptean autorizat și translator.

Organizator: Radio GAIA România

Dacă vrei să știi mai multe scrie-ne la radiogaiaromania@gmail.com și de indata ce vom avea informatii mai multe iti vom raspunde cu drag .

 

#egipt #egypt #radiogaiaromania #tabara #romania #tabaraspirituala #meditatie #bucharest #tabaraspirituala #radiogaia #nature #elementelenaturii #spiritualitate #yoga #dezvoltarepersonala #autocunoastere #calatoriiinitiatice #calatoriispirituale #calatoriileradiogaia