Soul SPA Gathering în Thassos cu Cătălin Tomescu și Radio GAIA

Tabăra Omului Spiritual Modern: Soul SPA Gathering în Thassos cu Cătălin Tomescu și Radio GAIA

Omul Spiritual Modern se reunește cu natura sa spirituală pentru 8 zile. Încadrată în vacața de început de sezon, aceasta tabara este prilejul perfect pentru a te conecta în mod profund cu propria ta fiinta, pentru a-ti vindeca emotiile si trecutul si pentru a-ti recupera fragmentele de suflet uitate, devenind o punte clara manifestata intre ADN-ul holografic și Divin.

=======================================

Introducere in Stiinta Sufletului…

“Aventura e in ADN-ul tau” afisa grandios un panou luminos de reclama al unei marci de masini de teren in mallul din Brasov…

E uimitor sa vezi brand-uri renumite care afiseaza cuvantul “ADN” pe reclame in zilele de azi.

Este clar ca din ce in ce mai multi oameni devin mai Constienti de Sine si isi reorienteaza atentia, de multe ori fortati de imprejurari, catre singura realitate… Campul de Constienta.

====================================

ESTE DESPRE TINE!

Omul Spiritual Modern este acum pe un pod si in acest moment face trecerea de la vechea PARADIGMA catre o realitate autentica imbogatita cu energie spirituala si pasiune pentru crestere umana.

Omul Spiritual Modern esti tu.

Fie ca esti antreprenor iluminat, terapeut sau pur si simplu esti un om pasionat de viata esti destinat catre maretie si totalitatea experientelor tale te-au condus aici.

====================================

EFICIENTA IN TRATAREA CONSECINTELOR SPIRITUALE

Omul Spiritual Modern, pana la un punct in viata sa, se poate confrunta cu perceptiile gresite ale propriilor alegeri si mosteniri.

Daca tinem seama ca experientele noastre inconstiente pot cauza o serie de blocaje personale si dificultati in viata… Un sentiment de moarte interioara are loc prin deconectarea fata de Suflet, Intuitie, Dumnezeu si Adevarul Interior.

In aceasta tabara o serie de pasi sunt facuti pentru “devirusare” pe toate nivelurile fiintei. Vei primi o serie de activari specifice care te vor ajuta sa iti amplifici puterea personala, increderea, armonia, intuitia si frecventa in complet aliniament cu Sinele tau Inalt.

======================================

CE NU ESTE ACEASTA TABARA?

1. Nu este un substitut pentru putere.
Experienta din aceasta tabara te va ajuta sa te descoperi mult mai armonios. Procedurile de curatare ADN oferite de Catalin Tomescu te vor ajuta sa intaresti fundatia si sa consolidezi structura pe care evoluezi deja. Prin claritate, vei redescoperi puterea care este deja in tine.

2. Nu este o cale de urmat.
Sunt multe cai prin care poti ajunge la ascensiunea individuala. Radio Gaia impreuna cu Catalin Tomescu iti ofera prilejul unei vacante exotice si tratamentul ADN exclusiv pentru o detoxifiere puternica mentala, emotionala si energetica.

3. Nu este un medicament.
Tamaduirea sufletului are loc prin constientizare. Uneori constiinta Sinelui Inalt ghideaza personalitatile noastre catre locuri, persoane si evenimente in viata noastra care ne asigura posibilitatea unor alegeri de viata mai bune. Oricand alegem sa fim mai buni, sa ne deschidem catre posibilitati si ne acceptam pentru ceea ce suntem, cu bucurie si recunostinta, devenim un portal interior de transformare. Si, conform credintei noastre, de aici vine adevarata vindecare.

4. Nu este un prilej de a-ti gasi scuze pentru alegeri slabe.
Ne dorim crearea unui spatiu de transformare puternic si vrem ca fiecare persoana sa se simta in siguranta in spatiul sau. Orice persoana dornica de aceasta experienta este binevenita. Onoram sufletul fiecare persoane sa ni se alature si sa ne impartaseasca deschis bucuria de a fi. Nu impunem participarea la nici o activitate din timpul taberei. Totusi, vei avea prilejul pentru activitati recreative de dimineata pana seara.

======================================

O veche vorba vedica spune ca daca vrei sa iti examinezi mintea ta din trecut, uita-te la cum arata corpul tau acum. Daca vrei sa vezi cum va arata corpul tau in viitor, ar trebui sa iti examinezi mintea acum.

=====================================

PREGATESTE-TE PENTRU UN VAL INTENS DE TRANSFORMARI SI VINDECARI INTERIOARE PE CARE LE VEI DESCOPERI IN TABARA PRIN MODULE CROITE SPECIAL PENTRU OMUL SPIRITUAL MODERN

Daca iei in serios vindecarea, transformarea sau imbunatatirea oricarei zone majore din realitatea ta…

-> Relatii (incluzand cea cu sinele)
-> Cariera si Finante
-> Credinta si Spiritualitate
-> Sanatate…

Atunci trebuie sa luam in considerare propria ACTUALIZARE DE SINE si implicit a propriilor concepte umane precum TIMPUL (varsta biologica, durata unei schimbari), MISIUNEA si originile sufletului, IMPLINIREA interioara, APARTENENTA sociala, PUTEREA PERSONALA, IUBIRE-IERTARE-ACCEPTARE si MOSTENIREA pe care o lasam (inclusiv gandurile, emotiile si actiunile noastre).

Ei bine, care este NUMITORUL COMUN in toate acestea?

===================================

FRECVENTA FACE DIFERENTA!

FRECVENTA noastra este accesul la starea plina de resurse. FRECVENTA decide ce fel de manifestari vedem in viata noastra. Ce fel de clienti si contracte avem. FRECVENTA noastra reflecta ce fel de evenimente au loc in viata noastra, ce oportunitati atragem fara efort si chiar cu ce fel de lucruri fizice ne inconjuram.

Esti GATA sa faci un SALT CUANTIC IN FRECVENTA?

====================================

DE CE ACTIVAREA ADN ESTE CEA MAI IMPORTANTA ACUM?

ADN-ul este definit de portiunile observabile si transformarile chimice ale tiparelor de unde scalare din campul morfogenetic.

ADN-ul nostru holografic este conduita de conectare la Divin, la fel precum ne conectam prin WiFi la internet.

Prin Activarea ADN, are loc procesul de I-LUMINARE. Practic, suvoaie de lumina lichida din dimensiunile armonice acceseaza cele mai umbrite colturi ale personalitatii pentru a dezvalui adevaratul Sine al tau, Constiinta Sufletului.

Chiar acum are loc sfarsitul ciclului de activare stelara, care are loc o data la 26.556 de ani. Acesta este momentul in care prindem o “fereastra” de acces la o energie de frecventa foarte inalta, transmisa prin chakrele pamantului si retelele de energie telurica ale planetei. De vreme ce ADN-ul nostru este conectat cu acestea, am acceptat sa venim aici pentru slefuirea propriei identitati spirituale si elevarea constiintei noastre. Totalitatea experientelor inregistrate in memoria sufletului nostru ne-au asigurat posibilitatea intruparii in aceasta perioada minunata in care totul este posibil, mult mai favorabila decat o epoca intunecata a conflictelor de putere.

De-alungul istoriei noastre au avut loc o serie de interventii extraterestre, hristice si non-hristice, iar in urma acestor vremuri tumultoase ADN-ul nu se mai activeaza natural. In mod normal, pana la varsta de 44 de ani ne-am fi putut transforma natural in lumina lichide aurie insa o serie de implanturi energetice artificiale au lasat un mare semn de intrebare asupra potentialului nostru, inca latent. Nu este o coincidenta ca este descoperit in lumea stiintei 97% portiuni de ADN latent si totodata sunt evidentiate cu aparatura speciala emanatii de camp electro-magnetic si fotoni de lumina de catre acest ADN, care este DESTINAT AMPLIFICARII!

Pentru a beneficia de energia ascensiunii, sa a ne vindeca de blocajele existentiale, pentru a deveni mai putin densi, e ideal sa absorbim si sa sustinem, in acelasi timp, mai multa frecventa in corpurile noastre energetice… deci, e ideal sa ne activam ADN-ul, cel putin a 4-a spirala ADN.

Activarea ADN este procesul de incorporare a luminii in campul morfogenetic pentru expansiunea constiintei cu care te poti conecta si a manifesta ceea ce se numeste Sinele Inalt, adica TU din dimensiunile inalte. Toti Maestrii Inaltati au fost asistati in activarea ADN-ului.

====================================

UNELTE CUANTICE DE VINDECARE

Activarea ADN este sustinuta prin unelte cuantice de transformare. Tehnologia interioara este amplificata prin simboluri geometrice sacre si coduri avansate de constiinta vie care sunt programate “la distanta” pentru a sustine vindecarea mintii si inimii noastre.

Aceasta tabara este destinata actualizarii propriului ADN prin stimularea deblocarii elementelor holografice care nu sunt pentru cea mai buna crestere si bunastarea a sufletului nostru, avand ca scop final UNIFICAREA FRAGMENTELOR DE SUFLET, implicit UNIFICAREA IN CONSTIINTA.

=====================================

DE CE THASSOS?

Pentru ca te va cuceri culoarea apelor de smarald din jurul insulei;

Pentru ca mintea noastra isi schimba automat frecventa cand stam pe cele mai fascinante plaje: Golden Beach, Aliki, Paradise Beach, Marble Beach;

Pentru ca aventura exterioara atrage aventura interioara si invers: de aceea organizam si Jeep Safari prin munții insulei și pe țărmurile mai greu accesibile ( Giola, Kastro, Cascadele Maries si Apostolus), cat si momente meditative in zonele cu incarcatura energetica deosebita;

Pentru ca schimbarile si realizarile importante au loc NUMAI dincolo de “granita” alegerilor noastre confortabile.

===================================

Despre Cătălin Tomescu

Misiunea lui Catalin este sa ajute oamenii sa devina conectati spiritual si sa devina Sinele lor Inalt in aceasta viata prin darurile si talentele unice ale Sufletului lor.

El trateaza afectiunile energetice cu radacini sufletesti de la nivel vibrational. Directia sa de lucru este pentru activarea Constiintei latente si este insotita de procesul de purificare spirituala numit Activarea ADN.

Prin terapia energetica, sunt activate codurile de Ascensiune iar Catalin este cunoscut pentru experienta de trainer in public si sufletolog in privat. Mai multe aici:

http://activareadn.ro/catalin-tomescu-bio/

Daca esti un pasionat de viata cu spirit liber te invit sa descoperi Activarea ADN-ului la primul tau SPA Spiritual intr-o locatie de exceptie, te invit sa te inregistrezi pentru detalii!

Scrie-ne un email la radiogaiaromania@gmail.com, iar noi iti vom trimite detalii…