Mi-e dor de mine, cea care eram cand te-am cunoscut pe tine

Out on:


Tracklist:


Add all tracks to playlist

Review:


Daca ar exista posibilitatea sa stai fata in fata cu tine la varsta copilariei sau adolescentei, poate la 6 ani, sau la 12, sau la 18, ce ti-ai transmite? Ceva care sa schimbe viata ta in bine, ceva care sa te ajute cu adevarat acum.

Ma uitam la un film pe Netflix – Realitati alternative se numeste – si mi-a rasarit provocarea asta in minte. Un vechi partener de dans dintr-a patra, sau filmele de sambata seara care adunau familia in jurul tv-ului alb-negru Diamant, sau gustul ciocolatei rotunde invelite-n poleiala argintie, cu Scufita Rosie pe eticheta, sau serile in care mai dadea cate un vecin video cu Bruce Lee, sau brifcor, sau revolutia in direct, sau dirigu care a trantit usa clasei de perete si mi-a comunicat ca am 8 la purtare… Undeva pe aici eram cand mi-am spus ca mi-e dor de toate astea si de multe altele.

Dar ce anume sa-mi spun mie? Ce anume sa schimb? Ca ar fi multe. As pastra legatura cu vreo doi oameni dintre toti. Nu-mi amintesc de ce n-am facut-o. N-as mai pierde vremea cu multe. Dar care e mesajul acela care ar ajuta cu ceva? Ce mi-a furat timpul cu adevarat, ce-mi doresc sa aduc inapoi incat sa construiesc o realitate alternativa? Intreb cu imaginea cuiva in inima mea, pe care azi nu l-as mai putea intreba.

– Ti-e dor de mine? Si vocea care ma intreaba devine reala, dar sceptica. Ce ne-am putea spune in plus, ce am putea schimba in bine? Am trait ce era de trait.
– Mi-e dor de mine, cea care eram cand te-am cunoscut pe tine.

Se zice ca ce-am castigat in urma unei schimbari s-ar putea sa fie mai mult decat ce-am pierdut. Sau ce-am pierdut s-ar putea sa fie ascuns in ce-am castigat. Numai ca dorul vorbeste de lucruri care sunt dincolo de ce-am pierdut si castigat.

#Schimbarea, nu? Se tot vorbeste despre ea in ultimul timp. Cate usi inchide si deschide. Se tot numara azi. Toate se intampla la timp, chiar daca nu pare. Pierdem si castigam precum #respiram. Experiente. Trairi. Oameni. #Life is #Live. Dar, dincolo de ceea ce se schimba, ramane un dor. Si daca il intrebam ceva, s-ar putea sa ne trimta tot la noi insine. Daca nu, mai intreabam ceva despre cel care #intreaba. Oricum, vorbind cu schimbarea, ajungem unde trebuie.

Sa aveti Duminica senina, ca de #primavara! Ca este! Va imbratisam tot de la distanta si azi. #Totulebine.

SHARE

Release:


Play Cover Track Title
Track Authors